Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2012 11:52 - Цветя - талисмани
Автор: mlively Категория: Новини   
Прочетен: 2250 Коментари: 0 Гласове:
2



 Намерете цветето, до което е посочено числото, съответстващо на датата на раждането ви. Това е вашият талисман в света на цветята. Той не само ви носи късмет, но и разкрива черти от характера ви. 


СЛЪНЧОГЛЕД - 1, 10, 19, 28 
Хората, на които слънчогледът служи като талисман, са заобиколени от обич. Хората ги ценят заради тяхната сила и авторитет. Самите те се възприемат като незаменими и неповторими. Дори в ситуации, които изглеждат без изход, успяват бързо да вземат правилно решение. Многостранно са надарени, но пълното реализиране на своите таланти постигат в зряла възраст, тъй като на млади години са много разпилени.

За да имат късмет, трябва да действат според зова на сърцето си. Не умеят да бъдат лицемерни - ако се включат в интриги, веднага биват разобличавани. 

ПИОН - 2, 11, 20, 29 
Верни, постоянни и настойчиви личности. За околните често са прекалено упорити. Външно изглеждат тихи, но вдействителност са страстни и неудържими в чувствата си. Не понасят лицемерието. Имат светкавично бърза мисъл. Постоянно искат да се усъвършенстват. В действията си са водени от практични подбуди. Много важна роля за тези хора играе спътникът им в живота. За да преуспеят, трябва да разчитат на интуицията си. 

СЕКИРЧЕ -3, 12, 21, 30 
Служи за талисман на общителни, любознателни и лесно увличащи се личности. Те са динамични, не обичат да се подчиняват, не понасят рамки и условности. Намират общ език с всеки, рядко изпадат в песимистични настроения, не умеят да се задълбочат върху един проблем. За да преуспеят, трябва да рискуват разумно и да не гледат повърхностно на живота. Трябва да развиват логичното си мислене и да го използват при решава на житейските си проблеми. 

СИНЧЕЦ -4, 13, 22, 31 
Цветето е талисман на праволинейните и честните хора. Те са верни в любовта и приятелството, стараят се да помагат на нуждаещите се, дори да не са им близки. Категорично не приемат да участват в съмнителни експерименти и в афери, които заплашват да нанесат вреда върху авторитета им или са в разрез с установените норми в обществото. Хората ги смятат за чудаци. Постигат късмет, когато се научат да действат извън правилата и да поемат рискове. 

ЛИЛИЯ - 5, 14, 23 
Служи като талисман на изтънчени, романтични личности. Те имат изграден свой стил на поведение, обличане и живот. Не умеят да издържат дълго извън своята среда и удобствата, с които са свикнали. С каквото и да се заемат, на първо място поставят условието да имат необходимия уют. Много лесно се обиждат. Наранява ги дори един поглед или подхвърлена пренебрежителна дума. Необходимо е да бъдат по-устойчиви спрямо негативното отношение на другите към тях. 

МАК - 6, 15, 24 
Това е цветето на хората, които винаги са готови да се жертват за другите. Те сякаш са родени, за да изпълняват чужди желания. Раздават се, без да мислят за себе си, от което често страдат, но това не ги отклонява от мисията им да бъдат опора на нуждаещите се. Каквото и да им струва, винаги са готови да откликнат на всеки зов за помощ - необходимо е да отбягват, онези, които злоупотребяват с благородството им. Притежават големи възможности за предвиждане на бъдещи събития. Необходимо е да не се раздават прекалено и безусловно. 

ОРХИДЕЯ - 7, 16, 25 
Цветето е талисман на доброжелателни, емоционални хора, които ценят красотата във всичко, защото притежават тънък естетически усет. Стремят се всичко около тях да е художествено издържано. Ценят хармонията, обичат да пътешестват, интересуват се от културата на други народи. Красиво подреденият дом и елегантното облекло са сред главните им ценности. За да имат късмет, трябва да запазват оптимистичното си отношение дори при критични обстоятелства.

МАРГАРИТКА -8, 17, 26 
Талисман за честни, мъжествени, но и нетърпеливи личности. Щом се възпламенят от някаква идея, веднага започват да действат и с увлечение работят, докато я реализират. Много държат на стабилното си материално положение. В работата са прилежни, но не проявяват инициативност. Трудно се сприятеляват и имат ограничен кръг от близки извън семейството си. Необходимо е да бъдат по-общителни и да се научат да разчитат не само на себе си. 

РОЗА - 9, 18, 27 
Романтичните, смели и благородни хора имат за талисман царицата на цветята. Да бъдат в полза на обществото е главната им цел. Поставят си високи цели в разнообразни области и преодолявайки препятствия, които са невъзможни за другите, постигат своето. Умеят да се възползвал от уроците, които им преподава животът, да извлекат необходимите поуки от тях и да станат силни от грешките си. Заради любимия човек са готови да влязат в огъня. Нужно им е да бъдат по-търпеливи и да повярват, че способностите им да огреят всичко около себе си,.не са безгранични.



Тагове:   цветя,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mlively
Категория: Новини
Прочетен: 408606
Постинги: 27
Коментари: 73
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930